...

Ilmaverhon (kutsutaan myös nimellä ilmasulku, ilmapuhallus, oviverho) tarkoitus on ensisijaisesti säästää lämmityskustannuksista syntyvää energiahukkaa estämällä lämmitetyn sisäilman ulos pääsy ja kylmän ulkoilman sisälle pääsy muodostamalla oviaukkoon ilmasulun, ilmaverhon. Ilmaverho estää vetoisuutta oviaukossa, vedon, pölyn, hiekan ja syksyn lehtien sisälle pääsyn ja luo miellyttävämmät työolosuhteen sisällä työskenteleville.

Lämmitys ei ole ilmaverhon toiminnan kannalta välttämätön. Lämmitysominaisuus nostaa ilmaverholaitteiston investointi-, asennus- ja käyttökustannuksia. Lisäksi se laskee ilmanpuhalluksen tehokkuutta, koska usein ilma puhalletaan lämpöpatterin läpi. JetAir -ilmaverholaitteet käyttävät hyväkseen lämmintä huoneilmaa, jota imetään ilmasulkuun huoneen yläosaan kertyvästä lämpimästä huoneilmasta.

Joissakin tapauksissa tilassa, johon ilmaverholaitteisto asennetaan, ei ole lainkaan lämmitystä. Tällöin voidaan laitteisto varustaa myös lämmityksellä lämmittämään oviaukon läheisyydessä olevaa tilaa. JetAir -ilmaverholaitteet voidaan tarvittaessa myös varustaa lämmityslaitteella. Paremman lämmitystuloksen ja kustannussäästön saa kuitenkin asentamalla huonetilaan erillinen kiertoilmalämmitin.

Kyllä. Voimme tarjota JetAir -ilmaverholaitteet myös asennettuna. JetAir -ilmaverholaitteet toimitetaan pääasiassa asennusvalmiina toimituspaketteina. Useimmat asiakkaamme asentavatkin ne kustannuksia säästäen itse. Laitteen sähkökytkentöihin vaaditaan asianmukaiset sähköluvat.

Kyllä. Voimme tarjota JetAir -ilmaverholaitteet myös asennettuna. JetAir -ilmaverholaitteet toimitetaan pääasiassa asennusvalmiina toimituspaketteina. Useimmat asiakkaamme asentavatkin ne kustannuksia säästäen itse. Laitteen sähkökytkentöihin vaaditaan asianmukaiset sähköluvat.

EC-puhaltimet tunnetaan yleensä uusimmasta energiatehokkaasta ilmanvaihtotekniikastaan.
EC on lyhenne sanoista Electronically Commutated eli elektronisesti kommutoitu ja se tarkoittaa tässä puhallinta, jossa on harjaton DC-moottori. DC-moottorit ovat noin 30% tehokkaampia kuin AC-moottorit. EC-moottoreissa mekaaninen kommutointi on korvattu elektronisella piirillä, joka on integroitu moottoriin. Potentiometrin kytkemisen jälkeen käytössä on portaaton nopeudensäätö. Ei taajuusmuuttajia tai ujeltavaa meteliä, sillä EC-moottori käytännössä äänetön.

Kosteisiin tiloihin, kuten autonpesuhallit, vaaditaan laitteistolta IP65- vaatimukset.
JetAir IP65 –ilmaverholaitteisto täyttää IP65 -suojaluikituksen ja sopii kosteisiin tiloihin mainiosti.

JetAir –ilmaverholaitteistot valmistetaan Suomessa käsin tilauskohtaisesti. Toimitamme laitteita koko Suomeen. Toimitusaika, määrästä riippuen on 2–3 viikkoa.

Tavanomaisista ilmaverholaitteista poiketen JetAir 355 ja 400-sarjan puhallinyksiköt valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista. Näin saadaan laadukas, näyttävä, kestävä ja kevyt rakenne. JetAir IP65, 250 ja 1300-sarjan puhallinyksiköt valmistetaan kemikaaleja kestävästä polyeteenistä. Puhallinmoottoreiden kotelot ovat galvanoitua terästä. Suutinputket valmistetaan joko ruostumattomasta teräksestä tai galvanoidusta teräksestä asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Kyllä. Kaikki JetAir -ilmaverholaitteet voidaan asentaa myös jälkikäteen. Koska JetAir- ilmaverhojärjestelmä on modulaarinen ja joustava, voi esim. puhallinyksikkö asentaa ahtaissa tiloissa etäämmälle itse suutinputkesta.