Jetair-ilmaverhoratkaisut

KOTIMAISET JETAIR -ILMAVERHOLAITTEET OVAT HELPOSTI ASENNETTAVIA JA ENERGIAKUSTANNUKSIA SÄÄSTÄVIÄ.

ENERGIANSÄÄSTÖ

JetAir-puhaltimet täyttävät EU-direktiivin (EU 327/2011) energiatehokkuuden vaatimukset (ErP2013/2015). Ilmaverhon muodostuksessa oviaukkoon käytetään hyväksi huonetilan jo lämmitettyä sisäilmaa eikä lisälämmitintä tarvita. Näin JetAir-ilmaverhoratkaisun avulla saadaan asennukseen ja lämmityskuluihin merkittävä säästö.

SUODATINYKSIKKÖ JETAIR - ILMAVERHOLAITTEISIIN

Erillinen, lisävarusteena saatava suodatinyksikkö on valmistettu alumiinista. Kiinnitys puhaltimen imupäähän käyttäen kanavaosia.

Vaihdettava pussisuodatin. Useita eri suodattavuusvaihtoehtoja. Esim. 10-pussinen suodatin on Eurovent–hyväksytty M5–luokan hienopussisuodatin, jossa yhdistyvät hyvä erotusaste, energiatehokkuus ja alhaiset elinkaarikustannukset.

TOIMINTAPERIAATE

JetAir-ilmaverholaite muodostaa oviaukkoon ilmasulun estämään ilman sisään- ja ulosvirtauksia. Ilmaverhojen tarkoitus on ensisijaisesti pienentää lämmityskustannuksia ja vähentää syntyvää energiahukkaa, sekä pienentää vetoa oviaukossa ja parantaa näin työolosuhteita. Oven avautuessa puhallin käynnistyy automaattisesti muodostaen ilmaverhon oviaukkoon. Oven sulkeuduttua puhallin pysähtyy. Puhallin voidaan tarvittaessa kytkeä pois toiminnasta.

HYÖDYT

Ilmaverho säästää selvää rahaa. Ilmaverhon ansiosta lämmitetyn sisäilman ulosvirtaus ja kylmän ulkoilman virtaus sisätiloihin vähenee merkittävästi. Ilmaverho estää vetoisuutta ja luo miellyttävämmät työskentelyolosuhteet erityisesti oviaukon läheisyydessä työskentelevälle henkilökunnalle. Myös sisätilat pysyvät siistimpänä, koska pöly, hiekka ja syksyn lehdet eivät pääse sisälle.

JetAir-ilmaverholla voidaan tehokkaasti estää myös hajuhaittoja sekä hyönteisten kulkeutuminen tuotantotiloihin. Lämpimän ja kylmän ilman erottaminen toisistaan estää mm. jään muodostumista.